Henkilöauto

Henkilöauton ajokortin voit saada aikaisintaan 18-vuotiaana (ellei sinulla Traficomin myöntämää ikäpoikkeuslupaa). Koulutuksen saa aloittaa jo 16-vuotiaana.
Jos sinulla ei ole aikaisempia ajokortteja, tulee sinun suorittaa ensimmäistä ajokorttia suorittavan turvallisuuskoulutus (EAS-koulutus). Jos sinulla on jo jokin ajokortti, koulutus ei ole pakollinen, mutta saat osallistua koulutukseen halutessasi. Koulutus sisältyy kaikkiin henkilöautokursseihimme.
Henkilöautoja opetuskäyttöön ajokorttia suorittaville.

Ennen ajokoetta on suoritettava vähintään 10 tuntia ajo-opetusta sekä riskientunnistamiskoulutus. ”Riskikoulutus” on pakollinen kaikille ja se sisältyy kaikkiin henkilöautokursseihimme.

Ja koska jokainen meistä on erilainen, meillä on myös erilaisia kurssipaketteja: voit käydä kurssin minimimäärillä tai valita paketin, jossa on enemmän ajo-opetusta.

Jos suoritat henkilöautokorttia opetusluvalla, kurkkaa kurssit täältä.

Henkilöauto ajo-opetukseen.

Henkilöautokurssit

Kurssimaksujen lisäksi viranomaismaksut:
Ajovarmalle lupamaksu 37,00€ + teoriakoe 37,00€ + ajokoe 93,00€ sekä ajoharjoitteluradan käyttömaksu Lievestuoreelle 60,00€ / Nokialle 40,00€

Henkilöautokurssi Basic 1190,00€
  • 10 ajotuntia (50 min) autolla
Henkilöautokurssi Medium 1490,00€
  • 15 ajotuntia (50 min) autolla
Henkilöautokurssi Super 1690,00€
  • 19 ajotuntia (50 min) autolla

Henkilöautokurssi Simulaattorilla 789,00€
  • toimistopalvelut
  • EAS-koulutuksen (4 teoriatuntia valintasi mukaan luokka- tai nettiopetuksena)
  • 5 ajotuntia (50 min) autolla
  • 5 ajotuntia (50 min) simulaattorilla
  • riskientunnistamiskoulutuksen (4 teoriatuntia + 3 ajotuntia simulaattorilla ja 1 ajotunnin autolla)
  • auton käytön 1. ajokokeessa
    HUOM. Simulaattori sijaitsee Jyväskylän Liikennekoululla.

Meille tulevan kurssimaksun voi halutessasi maksaa erissä ilman korkoja ja kuluja, kunhan kaikki erät on maksettu ajokokeeseen mennessä.

Kurkkaa täältä lähimmän toimipisteesi aukioloajat ja puhelinnumerot, soittele tai poikkea kahville! Voit ilmoittautua kurssille myös suoraan netissä, sivun ylävalikosta ”Ilmoittaudu kursseillemme” -kohdasta.