Autokoulu Jyväskylä

Jyväskylän Liikennekoulu

Jyväskylässä voit suorittaa ajokortit moposta rekkaan.  Etäyhteyden avulla voit käydä teoriatunnit mistä päin Suomea tahansa.  Kursseillamme on rento ja yhteisöllinen meininki, ja ne ovat tehokkaita ja ajantasaisia.

Tervetuloa suorittamaan ajokortti Jyväskylässä!

Katso yhteystietomme!

Nyt henkilöautokurssi Jyväskylässä vain 789 € + viranomaismaksut 167 € (yht. 956 €) !

Kurssi sisältää toimistopalvelut, sähköisen oppimisympäristön (Webauto), 4 EAS-nettiteoriatuntia, 4 RTK-nettiteoriatuntia, 6 ajotuntia simulaattorilla, 8 ajotuntia autolla ja auton käytön tutkinnossa.

ILMOITTAUDU KURSSEILLE >>

Käyntiosoite

Kauppakatu 4 C 57, 40100 Jyväskylä.

Toimistomme avoinna:

Maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10:00 – 16:00

Sihteerille voit soittaa ma-pe klo 10.00-16.00 numeroon 0400 955 037.

Ajo-opetusta joustavasti.

Poikkeukselliset aukioloajat:

Viikolla 28 (12.7.-17.7.) ja viikolla 29 (19.7.-25.7.)  toimisto auki maanantaina klo 12.00-16.00, keskiviikkona ja perjantaina suljettu. Puhelimella saa kiinni 0400 698 691 tai 0400 742 400 (ark. klo 10-16).

Yhteystiedot:

Sihteeri (ma-pe klo 10:00 – 16:00)
Sani, 0400 955 037 (Jyväskylä, Laukaa) sani(at)liikennekoulu.net

Sihteeri (ma-pe klo 10:00 – 16:00)
Ulla, 0400 698 691 (Jämsä, Mänttä, Orivesi)  ulla(at)liikennekoulu.net

Liikenneopettaja
Jukka, 0400 316 007, jukka(at)liikennekoulu.net

Liikenneopettaja
Eveliina,  0400 706 007, eveliina(at)liikennekoulu.net

Yrittäjä / liikenneopettaja
Timo, 0400 742 400, timo(at)liikennekoulu.net

Suorita ajokortit Jyväskylässä

Jyväskylässä toimiva liikennekoulu tarjoaa mahdollisuuden seuraavien koulutuksien ja ajo-korttien suorittamiseen:

Miksi suorittaa autokoulu meillä?

• Kurssiaikataulu on tiivis, joten teoriatunnit voidaan suorittaa nopeasti
  • Kaikki teoriatunnit alkavat klo 16:15 tai klo 18:15
  • Tarjoamme mahdollisuuden opiskella teoriat etäyhteydellä tai tarpeen mukaan myös lähiopetuksessa
  • Laadukkaat opetusmateriaalit
  • Ammattitaitoiset ja  mukavat opettajat
  • Ajo-opetusta joustavasti

Teoriatunnit ajokorttia varten

Teoriatunnit sopivat sekä opetuslupaoppilaille että autokoulua käyville Jyväskylän alueella ja muualla Suomessa.

Ajokortti (mopo-, mopoauto- ja henkilöautokortti): uusi kurssi alkaa joka maanantai. Kaksi oppituntia maanantaina ja kaksi torstaina.

Riskientunnistamiskoulutus: uusi kurssi alkaa joka tiistai. Yhteensä 4 oppituntia kahtena päivänä.

Turvallisuus- eli EAS-koulutus ensimmäistä ajokorttia suorittavalle: neljä oppituntia kahtena päivänä. Lue lisää.

Kuorma-autokortin eli C1/C-kortin teoriatunnit: järjestetään aina tarpeen mukaan.

Teoriatunnit etäyhteydellä

Järjestämme autokoulun teoriatunnit pääsääntöisesti etäyhteydellä, jotta kurssilaiset voivat osallistua tunneille  mistä päin Suomea tahansa. Kaikki kurssit ovat uniikkeja kokonaisuuksia, jossa osallistujien kanssa kommunikoidaan reaaliajassa mikrofonin tai chatin avulla. Meille vuorovaikutus opiskelijoiden kanssa on ensiarvoisen tärkeää, joten emme käytä opetuksessa valmiita tallenteita.

Tunnistautuminen kursseille

Varmista, että sinulla on hyvä nettiyhteys, jotta teoriatuntien suorittaminen on vaivatonta. Voit osallistua kurssille tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Meillä on myös tarvittaessa oltava videoyhteys opiskelijaan tunnistautumisen vuoksi, jotta tiedämme, että kurssin suorittaja on paikalla ja tunnilla istuu oikea henkilö. Tämä ei ole kuitenkaan välttämätöntä esimerkiksi EAS-koulutuksissa.

Raskaan kaluston ammattipätevyyskoulutuksissa vaaditaan vahva tunnistautuminen pankkitunnuksilla ja videokuvalla. Sama koskee ajokieltokoulutuksia.

Valitse Jyväskylän Liikennekoulu /Suomen Liikennekoulutus Oy

Suorita ajokortti moposta henkilöautoon ja raskaisiin ajoneuvoihin Jyväskylän Liikennekoulussa ajantasaisilla kursseilla. Kauttamme saat  laadukkaat ajotunnit ja teoriatunnit. Saat meiltä kaikki sähköiset oppimateriaalit ja itseopiskelutehtävät, jotka valmistavat kirjalliseen kokeeseen.

Meidän kanssamme autokoulun suorittaminen on tehokasta ja mukavaa. Tuemme kurssilaisia kaikissa vaiheissa. Toimipisteemme sijaitsee Jyväskylässä, mutta hyvien etäopetusmahdollisuuksien vuoksi tarjoamme teoriatunnit kaikkialle Suomeen. Tutustu kurssitarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan!

ILMOITTAUDU KURSSEILLE >>