Opetuslupa

Mikäli olet päättänyt suorittaa ajokortin opetusluvalla, saatat silti tarvita opetusta myös autokoulusta.

Ensimmäistä ajokorttia suorittavien on käytävä autokoulussa turvallisuuskoulutus (EAS-koulutus) ennen ajo-opetuksen aloittamista. Suoritetusta koulutuksesta on pidettävä todistus mukana ajotunneilla ja se tulee esittää Ajovarmalla teoriakokeeseen mentäessä.

Kaikkien henkilöautokorttia suorittavien on käytävä autokoulussa riskientunnistamiskoulutus ennen ajokoetta. Todistus suoritetusta koulutuksesta on esitettävä tutkinnonvastaanottajalle ajokokeeseen mentäessä.

Katso Traficomin ohjeet opetuslupaa hakeville.

Alta löydät pakettivaihtoehtomme sinulle, joka suoritat ajokorttia opetusluvalla.

EAS-koulutus

• 4 teoriatuntia valintasi mukaan luokka- tai nettiopetuksena
  • halutessasi sähköisen oppimisympäristön
 EAS-koulutus nettiopetuksena 49,00€
 EAS-koulutus luokkaopetuksena 79,00€
 EAS-koulutus + sähköinen oppimisympäristö 113,00€

Riskientunnistamiskoulutus

• 4 teoriatuntia
  • taajama- ja maantieajotunnit (2h)
  • liukkaankelin ajo-opetuksen (1h)
  • pimeäajonopetus (1h)
 Riskientunnistamiskoulutus 299,00€

Kurssimaksun lisäksi ajoharjoitteluradan käyttömaksu Lievestuoreelle 60,00€ / Nokialle 80,00€.

Opetuslupapaketti

• EAS-koulutus netti- tai luokkaopetuksena
  • sähköisen oppimisympäriston
  • riskientunnistamiskouluksen
 EAS-koulutus + sähköinen oppimisympäristö + riskientunnistamiskoulutus
389,00€

Kurssimaksun lisäksi ajoharjoitteluradan käyttömaksu Lievestuoreelle 60,00€ / Nokialle 40,00€.

Kurkkaa täältä lähimmän toimipisteesi aukioloajat ja puhelinnumerot, soittele tai poikkea kahville! Voit ilmoittautua kurssille myös suoraan netissä joko sivun ylävalikosta Ilmoittaudu kursseillemme -kohdasta tai klikkaamalla alla olevasta painikkeesta.