Opetuslupa

Mikäli olet päättänyt suorittaa ajokortin opetusluvalla, saatat silti tarvita opetusta myös autokoulusta.

Ensimmäistä ajokorttia suorittavien on käytävä autokoulussa turvallisuuskoulutus (EAS-koulutus) ennen ajo-opetuksen aloittamista. Suoritetusta koulutuksesta on pidettävä todistus mukana ajotunneilla ja se tulee esittää Ajovarmalla teoriakokeeseen mentäessä.

Kaikkien henkilöautokorttia suorittavien on käytävä autokoulussa riskientunnistamiskoulutus ennen ajokoetta. Todistus suoritetusta koulutuksesta on esitettävä tutkinnonvastaanottajalle ajokokeeseen mentäessä.

Katso Traficomin ohjeet opetuslupaa hakeville.

Alta löydät opetuslupalaisen pakettivaihtoehtoja:

1. EAS-koulutus
  • 4 teoriatuntia valintasi mukaan luokka- tai nettiopetuksena
  • halutessasi sähköisen oppimisympäristön
 EAS-koulutus nettiopetuksena 49,00€

EAS-koulutus + sähköinen oppimisympäristö 99,00€

Riskientunnistamiskoulutus

• 4 teoriatuntia
  • taajama- ja maantieajotunnit (2h)
  • liukkaankelin ajo-opetuksen (1h)
  • pimeäajonopetus (1h)
 Riskientunnistamiskoulutus 299,00€

Kurssimaksun lisäksi ajoharjoitteluradan käyttömaksu Lievestuoreelle 60,00€ / Nokialle 45,00€.

Opetuslupapaketti

• EAS-koulutus netti- tai luokkaopetuksena
  • sähköisen oppimisympäriston
  • riskientunnistamiskouluksen
 EAS-koulutus + sähköinen oppimisympäristö + riskientunnistamiskoulutus
375,00€

Kurkkaa täältä lähimmän toimipisteesi aukioloajat ja puhelinnumerot, soittele tai poikkea kahville! Voit ilmoittautua kurssille myös suoraan netissä, sivun ylävalikosta ”Ilmoittaudu kursseillemme” -kohdasta.

Muistathan, että voit ostaa myös yksittäisiä ajotunteja tai vuokrata autoa tutkintoon:

Ajotuntipaketit:

Yksi ajotunti (50 min) 76 €

Kaksi ajotuntia  yht. 140 € (yhdelle ajotunnille jää hintaa 70 €)

Kolme ajotuntia yht. 200 € (yhdelle ajotunnille jää hintaa 66,66 €)

Viisi ajotuntia  yht. 300 € (Yhdelle ajotunnille jää hintaa 60 €)

Jos haluat ajaa enemmän ajotunteja, ota yhteyttä niin sovitaan juuri sinulle sopiva ajotuntipaketti. Opettaja voi ajattaa ajotunnit myös opetuslupa-autolla.

Voit halutessasi vuokrata Liikennekoululta auton tutkintoon. Hinta 100 €. Yksi ajotunti ja auton käyttö tutkinnossa yht. 150 e.

1.