Turvallisuuskoulutus (EAS-koulutus) – kurssi myös etänä netissä

Ensimmäistä ajokorttia suorittavan turvallisuuskoulutus eli EAS-koulutus on pakollinen kaikille, joilla ei ole aikaisempia ajokortteja. Meidän kauttamme käyt EAS-kurssin helposti ja tehokkaasti neljässä tunnissa etäopetuksena! Uusi kurssi alkaa joka tiistai.

ILMOITTAUDU EAS-KURSSILLE >>

EAS-koulutus sisältää:

• 4 teoriatuntia valintasi mukaan luokka- tai nettiopetuksena
  • halutessasi sähköisen oppimisympäristön
 EAS-koulutus nettiopetuksena 49,00€
 EAS-koulutus luokkaopetuksena 79,00€
 EAS-koulutus + sähköinen oppimisympäristö 99,00€

Kurkkaa täältä lähimmän toimipisteesi aukioloajat ja puhelinnumerot, soittele tai poikkea kahville! Voit ilmoittautua EAS-kurssille myös suoraan netissä, sivun ylävalikosta ”Ilmoittaudu kursseillemme” -kohdasta.

Suorita pakollinen EAS-koulutus netissä

Ensimmäistä ajokorttia suorittavan on käytävä tieliikenteen perusteita käsittelevä nelituntinen EAS-kurssi. Tämä koskee kaikkia moottoriajoneuvoja, oli kyseessä sitten mopokortin, moottoripyöräkortin tai henkilöautokortin suorittaja, jolla ei ole aikaisempia ajokortteja. EAS-kurssi on kaikille ajokorttiluokille sama, joten se tarvitsee suorittaa vain kerran, vaikka hankkisi useampia kortteja.

Miksi minun tulee suorittaa EAS-koulutus?

EAS-koulutus on käytännössä alustus ajamisen käytäntöihin ja liikenneturvallisuuteen uusille kuljettajille. Tunneilla käydään läpi riskejä, turvallisuuteen liittyviä asioita sekä kuljettajan vastuita. Saat EAS-kurssilta hyvät perustiedot tieliikenteessä käyttäytymiseen ja muiden kulkijoiden huomioimiseen.

EAS-koulutuksesta saa aina todistuksen. Se täytyy esittää teoriakokeeseen mentäessä. Opetuslupaoppilaiden on lisäksi pidettävä EAS-todistusta mukana myös ajotunneilla.

KYSY LISÄÄ EAS KOULUTUKSESTA >>

Käy EAS-koulutus kätevästi netissä

Järjestämme EAS-koulutukset pääsääntöisesti verkossa etäyhteyden välityksellä, jotta kursseille voi osallistua mistä vain. Koulutukseen voi osallistua tietokoneen, tabletin tai puhelimen välityksellä, kunhan ääni- ja videoyhteys ovat kunnossa. Koulutukset ovat vuorovaikutteisia, ja opiskelijat voivat käydä keskustelua kouluttajan kanssa mikrofonin tai chatin kautta.

Järjestämme myös ensimmäistä henkilöauton ajokorttia suorittaville pakolliset riskientunnistamiskoulutukset verkossa.

Valitse Suomen Liikennekoulutus

Meidän kauttamme käyt helposti ja tehokkaasti neljän tunnin EAS-kurssin, joka takaa hyvät lähtökohdat ajokortin suorittamiseen. Jyväskylässä toimiva Suomen Liikennekoulutus tarjoaa laadukkaat oppimateriaalit ja ajantasaiset kurssit. Kaikki kouluttajamme ovat päteviä ammattilaisia ja kurssit käydään vuorovaikutteisesti hyvässä yhteishengessä.

EAS-kurssit alkavat joka viikko tiistaisin. Tutustu kurssitarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan!

ILMOITTAUDU EAS-KURSSILLE >>