Turvallisuuskoulutus (EAS-koulutus) – EAS-kurssi myös etänä netissä

Ensimmäistä ajokorttia suorittavan turvallisuuskoulutus eli EAS-koulutus on pakollinen kaikille, joilla ei ole aikaisempia ajokortteja.

EAS-kurssilla käsitellään tieliikenteen perusteita. Tämä koskee kaikkia moottoriajoneuvoja, oli kyseessä sitten mopokortin, moottoripyöräkortin tai henkilöautokortin suorittaja, jolla ei ole aikaisempia ajokortteja. EAS-kurssi on kaikille ajokorttiluokille sama, joten se tarvitsee suorittaa vain kerran, vaikka hankkisi useampia kortteja.

KYSY LISÄÄ EAS-KOULUTUKSESTA >>

Meidän kauttamme käyt EAS-kurssin helposti ja tehokkaasti neljässä tunnissa netissä etäopetuksena! Uusi kurssi alkaa joka maanantai klo 16.15.

EAS-koulutus sisältää

• 4 teoriatuntia valintasi mukaan luokka- tai etäopetuksena
  • halutessasi sähköisen oppimisympäristön
 EAS-koulutus etäopetuksena netissä 49,00€
EAS-koulutus + sähköinen oppimisympäristö 99,00€

Kurkkaa täältä lähimmän toimipisteesi aukioloajat ja puhelinnumerot, soittele tai poikkea kahville! Voit ilmoittautua EAS-kurssille myös suoraan netissä, sivun ylävalikosta ”Ilmoittaudu kursseillemme” -kohdasta.

Miksi minun tulee suorittaa EAS-koulutus?

EAS-koulutus on käytännössä alustus ajamisen käytäntöihin ja liikenneturvallisuuteen uusille kuljettajille. Tunneilla käydään läpi riskejä, turvallisuuteen liittyviä asioita sekä kuljettajan vastuita. Saat EAS-kurssilta hyvät perustiedot tieliikenteessä käyttäytymiseen ja muiden kulkijoiden huomioimiseen.

EAS-koulutuksesta saa aina todistuksen. Se täytyy esittää teoriakokeeseen mentäessä. Opetuslupaoppilaiden on lisäksi pidettävä EAS-todistusta mukana myös ajotunneilla.

Käy EAS-koulutus kätevästi netissä

Järjestämme EAS-koulutukset pääsääntöisesti verkossa etäyhteyden välityksellä, jotta kursseille voi osallistua mistä vain. Koulutukseen voi osallistua tietokoneen, tabletin tai puhelimen välityksellä, kunhan ääni- ja videoyhteys ovat kunnossa. Koulutukset ovat vuorovaikutteisia ja opiskelijat voivat käydä keskustelua kouluttajan kanssa mikrofonin tai chatin kautta.

ILMOITTAUDU EAS-KURSSILLE >>

Järjestämme myös ensimmäistä henkilöauton ajokorttia suorittaville pakolliset riskientunnistamiskoulutukset verkossa.

Valitse Suomen Liikennekoulutus

Meidän kauttamme käyt helposti ja tehokkaasti neljän tunnin EAS-kurssin, joka takaa hyvät lähtökohdat ajokortin suorittamiseen. Jyväskylässä toimiva Suomen Liikennekoulutus tarjoaa laadukkaat oppimateriaalit ja ajantasaiset kurssit. Kaikki kouluttajamme ovat päteviä ammattilaisia ja kurssit käydään vuorovaikutteisesti hyvässä yhteishengessä.

EAS-kurssit alkavat joka viikko maanantaisin. Tutustu kurssitarjontaan ja ilmoittaudu mukaan!