LII
KEN
NE
KOU
LU


.
.
.
.
.
..

Pimeän ajo

Välivaihe
..Pimeällä ajamisen kurssin voit suorittaa lokakuun ja maaliskuun välisenä aikana. Tarvittaessa järjestämme kurssin myös syyskuussa ja huhtikuussa.
..Kurssin aloitamme oppitunnin mittaisella teoriaosuudella. Tämän jälkeen siirrymme ajoharjoituspaikalle. Harjoitus alkaa pimeän ajon näytöllä, joka kestää n.30min. Näytössä havainnollistetaan tehokas valojen käyttö niin ohitus- kuin kohtaamistilanteessa, huomion herättäminen hätätilanteessa sekä jalankulkijan näkyminen. Näytön ajan joudut olemaan ulkosalla, joten pukeudu sään mukaisesti.
..Harjoituksessa harjoitellaan tehokasta valojen käyttöä kohtaamis- ja ohitustilanteissa. Harjoitus kestää 1-1½h osallistujamäärästä riippuen.

Nyt voit suorittaa kätevästi pimeällä ajamisen simulaattorilla, Sinulle sopivana ajankohtana. Ei tuulta, ei tuiskua, vaakasuorassa satavaa räntää tai -30 c pakkasta. Siististi sisätiloissa, lämpimässä mutta pimeässä. Simulaattorimme ovat Jämsässä ja Jyväskylässä.
Varaa aika Jämsään soittamalla Ullalle 0400 698 691 tai
Jyväskylään soittamalla Marjolle 0400 955 037.
Toki voit poiketa toimistolla ja nauttia vaikka kahvit samalla reissulla.

I-Vaihe
Mennessäsi ajokokeeseen joulu-, tammi- tai helmikuussa, pimeällä ajaminen on suoritettava ennen ajokoetta. Pimeän ajo näyttö on sisällöltään sama kuin välivaiheessakin. Ajoharjoitus suoritetaan kouluautolla ja on kestoltaan ajokerran mittainen.

.
< Tarkista aikataulut toimipiste -valikosta

.

paina selaimesi päivitä -painiketta saadaksesi ajankohtaisimman tiedon

Voit ilmoittautua myös sähköpostilla: info@liikennekoulu.net

Meillä oppii kaikki!


Moottoripyörä
Henkilöauto
Kuorma-auto
II Vaihe
Pimeänajo
Kalusto
Treeninetti


Työpaikat