Henkilöauto

Henkilöauton ajokortin voit saada aikaisintaan 18-vuotiaana (ellei sinulla Traficomin myöntämää ikäpoikkeuslupaa). Koulutuksen saa aloittaa jo 16-vuotiaana. Jos sinulla ei ole aikaisempia ajokortteja, tulee sinun suorittaa ensimmäistä ajokorttia suorittavan turvallisuuskoulutus (EAS-koulutus). Jos sinulla on jo jokin ajokortti, koulutus ei ole pakollinen, mutta saat osallistua koulutukseen halutessasi. Koulutus sisältyy kaikkiin henkilöautokursseihimme.

Ennen ajokoetta on suoritettava vähintään 10 tuntia ajo-opetusta sekä riskientunnistamiskoulutus. ”Riskikoulutus” on pakollinen kaikille ja se sisältyy kaikkiin henkilöautokursseihimme.

Ja koska jokainen meistä on erilainen, meillä on myös erilaisia kurssipaketteja: voit käydä kurssin minimimäärillä tai valita paketin, jossa on enemmän ajo-opetusta.

Jos suoritat henkilöautokorttia opetusluvalla, kurkkaa kurssit täältä.

Henkilöautokurssit

Kurssimaksujen lisäksi viranomaismaksut:
Ajovarmalle lupamaksu 37,00€ + teoriakoe 37,00€ + 93,00€ sekä ajoharjoitteluradan käyttömaksu Lievestuoreelle 60,00€ / Nokialle 40,00€

Henkilöautokurssi Basic1190,00€
  • 10 ajotuntia (50 min)
Henkilöautokurssi Medium1490,00€
  • 15 ajotuntia (50 min)
Henkilöautokurssi Super1690,00€
  • 19 ajotuntia (50 min)
  • auton käytön 1. ajokokeessa

Kurkkaa täältä lähimmän toimipisteesi aukioloajat ja puhelinnumerot, soittele tai poikkea kahville! Voit ilmoittautua kurssille myös suoraan netissä, sivun ylävalikosta ”Ilmoittaudu kursseillemme” -kohdastaE